Over ons

Xpelair is een Brits merk van wereldklasse, en is onderdeel van de Glen Dimplex Groep Ierland welke is opgericht in 1973. Glen Dimplex is een toonaangevende internationale groep, en ’s werelds grootste fabrikant van elektrische verwarming, met hoog genoteerde wereldwijde marktposities in huishoudelijke apparaten, koeling, ventilatie, en energiezuinige-oplossingen. De groep heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 2 miljard euro en heeft meer dan tienduizend werknemers in dienst verspreid over vier continenten.

Xpelair heeft een benoemenswaardige reputatie verdiend in huishoudelijke, commerciële en industriële ventilatie in de afgelopen 50 jaar. Het bedrijf loopt voorop met innovatieve technologieën om ervoor te zorgen dat de lucht die we inademen schoon, fris en gezond is. Verdeeld in meer dan 80 landen, zijn Xpelair producten erkend als de beste keuze op basis van het gemak van installatie, betrouwbaarheid, kwaliteit en concurrerende prijs.

Assortiment

Het Xpelair assortiment is breed en strekt zich uit over huishoudelijke, commerciële en industriële ventilatie, systeem ventilatie, warmteterugwinning en koeling oplossingen, controllers en accessoires. Met meer dan 300 producten, is het bereik van Xpelair  groot genoeg voor het vinden van de ideale one-off of systeemoplossing. Xpelair biedt oplossingen voor diverse problemen zoals woningventilatie, luchtdichte gebouwen, energie-efficiëntie, passief roken en de noodzaak om de uitstoot van koolstof met intelligente producten te verwijderen. De productrange loopt ook vooruit op de komende bouwvoorschriften, milieuwetgeving en het veranderen van bouwmethoden.

Het Xpelair assortiment is gebouwd onder ons systeem voor kwaliteitscontrole en voldoet aan ISO 9001: 2000 kwaliteitscontrole.

ISO 9001 certified

Download de catalogus met ons complete assortiment!

Een onmisbaar overzicht van alle producten en bijbehorende accessoires
Neem contact met ons op

Wij zijn op dit moment niet online. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

0

Start typing and press Enter to search